Graduation in The Ritz London!

Afgelopen vrijdag, 27 oktober 2017, had ik mijn ‘Graduation’ van de cursus Office to Online. Wat een bijzondere dag! Überhaupt een dag doorbrengen in The Ritz is al een bijzondere ervaring. Wat een mooi gebouw, wat een aardige mensen en wat een goede bediening!

 

De ochtend stond in het teken van reflectie en een plan maken voor de komende 90 dagen. In de middag was het tijd om kennis te maken met andere internationale onderneemsters. Zo tof om te sparren, vragen te stellen hoe zij dingen zien, waar ze tegen aan lopen etc! Daarna champagne en diploma uitreiking 🙂

 

Na 4 maanden hard werken, huiswerk maken, boeken lezen, brainstormen met Joyce van Santen (we deden de cursus samen, zo fijn om dit met iemand te kunnen delen), doelgroep bepalen, teksten schrijven, vastlopen en opnieuw beginnen kan ik niet anders dan trots op mezelf zijn! Het was een mooie, leerzame rollercoaster!

 

En nu gaat het pas echt beginnen…

Komende week de lancering van mijn internationale website!

Wordt vervolgd 🙂

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s