Zilveren legpenning – 18 februari 2012

Zaterdag 18 februari 2012 werden de WK-spelers van het aangepast badminton (Inge Bakker, Marcel Smouter en ik) verwacht bij de bondsvergadering om in het zonnetje gezet te worden. Nadat Inge en Marcel een mooie bos bloemen gekregen hadden, las Annie van Daal (onze bondscoach) een brief aan mij gericht voor, namens het bondsbestuur. Na aanleiding van onder andere mijn prestaties op het Wereld Kampioenschap Aangepast Badminton 2011 (1x goud, 2x zilver) en het Europees Kampioenschap 2010 (2x goud, 1x zilver) heb ik de zilveren legpenning voor bijzondere topprestaties ontvangen! De legpenning zelf volgt nog even als mijn naam erin gegraveerd is. Deze legpenning had ik totaal niet zien aankomen, maar ik voel me wel heel vereerd. Ben supertrots op wat ik bereikt hebt in de 2 jaar dat ik nu speel en dat het zo gewaardeerd wordt door omstaanders! Bedankt Bondsbestuur Badminton Nederland!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s