WK Guatemala – 19 november 2011

 

16 en 17 november hadden Hans en ik de tijd om de spullen in te pakken voor ons vertrek naar Guatemala. Ondanks dat het twee dagen waren hadden we toch echt onze tijd nodig om alles op tijd gereed te hebben. 17 november ’s avond zat ons huis vol met vrienden en familie om gezellig te komen eten. Dit was zeer geslaagd!

Na een goede, maar wel te korte nacht ging onze wekker om 4.00 uur. Rond 5.00 uur vertrokken we naar Schiphol. Jos (mijn vader) en Manon kwamen ons ophalen. Na een kop koffie met zijn allen te hebben gedronken was het tijd voor afscheid en moesten wij inchecken. Het begon goed. Het reisbureau had op Hans zijn esta formulier een verkeerd paspoortnummer ingevuld. Dit moesten we dus nog even snel ergens opnieuw gaan invullen. De douane ging voorspoedig. Voor we het wisten vertrok ons vliegtuig naar Houston.

De reis naar Houston ging voorspoedig. Eenmaal uit het vliegtuig bij de douane bleek dat Hans zijn telefoon vergeten was mee te nemen uit het vliegtuig. Gelukkig is deze uiteindelijk door de bemanning terug gevonden. Het vijf uur wachten viel mee en voor we het wisten konden we door naar Guatemala.

In Guatemala aangekomen bleek dat we nog even op ons vervoer moesten wachten. Lees 1 ,5 uur. Vervolgens was ons hotel niet gereserveerd. Onze bondscoach was vergeten dat we terug in de tijd gingen en dat we dus de 18e aan kwamen ipv de 19e. Gelukkig was er in het andere spelershotel nog ruimte en konden we daar heen. Half een waren we op de plaats van bestemming.

Na een heerlijk ontbijt in het hotel gingen we om 12 uur naar ons hotel toe. Dit is een erg mooi hotel, met daaronder een grote shoppingmall. Gelijk zijn we daar even wezen kijken, omdat onze kamers nog niet schoon waren. In die mall bleek, wat me al eerder was opgevallen, dat ze geen mensen met rode haren kennen. Ik wordt behoorlijk aangestaard en er worden veel complimenten over gegeven.

Verder niet veel gedaan en op tijd naar bed gegaan.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s