Trainen in The Dome – 22 november 2011

 

9.57 uur

Gisteren om 12.00 uur vertrokken we naar de sporthal. In dezelfde groene bus gingen we op pad. Samen met twee agenten en een verkeersbegeleider. Onderweg weer een hoop gezien. Veel mensen op straat waar je leuke beelden van kunt maken.

Toen we in een achterbuurt waren gingen we een straat in die goed beveiligd was. Eenmaal aan het eind bleek het de sporthal te zijn, met mooi uitzicht over de krottenwijk. We moesten een tunnel omhoog lopen en toen kwamen we in The Dome uit.

 

The Dome is een grote arena waar in het midden de badmintonvelden liggen. Waar 7500 man op de tribune kan zitten. Waar het aan de boven zijde gewoon open is. Waar dus gewoon wind waait. Waar overal beveiliging is. Waar de badmintonvelden aangebracht zijn met verftape. Het is gewoon super gaaf!

 

Nadat we de eerste indrukken verwerkt hadden konden we gaan trainen. Inge had problemen met haar stoel, een lekke band. De reserveband had ze op haar kamer, waardoor ze niet kon spelen. Marcel moest samen met zijn herendubbelpartner, Daniel Chan uit HongKong, oefenen omdat ze voor het eerst samen spelen. Ik werd gekoppeld voor de training aan een Guatemalteek. Een leuke vrolijke jongen, dus dat was vooral heel gezellig om samen te trainen.

Uiteraard hebben we ook even gekeken naar onze concurrentie. Het ziet er naar uit dat het allemaal heel spannend gaat worden.

Om een uur of vier vertrokken we weer naar het hotel. Onderweg een super gave mini cooper gezien. Helemaal in stijl van de klederdracht in Guatemala. Ook kwamen we weer bussen tegen die overvol zaten en de bus helemaal roestig is.

Na het avondeten nog even wat gedronken samen met de Fransen. Om half tien/ tien uur kon ik mijn ogen niet meer open houden en was het bedtijd.

Het programma van vandaag is trainen en de openingsceremonie. Morgenochtend gaan voor ons dan de wedstrijden starten. De staanders beginnen wel al vandaag.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s