Finale mix – Vrijdag 25 november 2011

Deze ochtend heerlijk uit kunnen slapen tot wel half acht! Om negen uur gingen we ontbijten, vervolgens met de bus naar de sporthal.

Om 12.10 uur moest ik met Inge dubbelen tegen Nina Gorodetzky (ISR) en Emine Seckin (TUR). Ook deze was weer erg spannend. Het werk een driesetter, waarvan we de eeste set verloren met 16-21, de tweede set wonnen met 21-18 en de derde wonnen met 21-13. De laatste set kwamen we er eindelijk lekker in en dat was ook gelijk te zien aan de het resultaat in die set.

Finale mix
Om 16.50 uur moest ik de finale spelen in de mix met Marcel Smouter tegen Jae-You Sim en Yun-Sim Kim. Ook dit werd weer een hele mooie partij. Een echte finale! De eerste set verloren we met 12-21. We moesten erg wennen aan het spel van de Koreanen. De tweede set ging een heel stuk beter. Dit werd 21-15 in ons voordeel. Met goede moed gingen we de derde set in. We stonden geloof ik ook nog een stuk voor, maar we werden toch weer ingehaald. Uiteindelijk draaide het uit op een verlenging en verloren we met 20-22. Zo ontzettend jammer! Maar goed, tweede is ook een heel mooi resultaat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s