Erepenning gemeente Woudenberg – 7 december 2011

7 december 2011
Het gemeentebestuur van Woudenberg was zo trots op mijn unieke prestatie, dat ik vandaag was uitgenodigd om in het zonnetje gezet te worden. Vandaag moest ik om 10.30 uur in het gemeentehuis zijn. Erg leuk dat dit gedaan wordt. Ik had wat vrienden en familie uitgenodigd. Na een half kopje koffie te hebben gedronken (dit kwam natuurlijk vooral door mijn gepraat) ging de wethouder sport Pieter de Kruif van start. Hij vertelde over mijn resultaten, dat het een unieke prestatie was.

“Bewonderenswaardig hoe jij dit unieke resultaat behaalt hebt na het ongeluk. Een prestatie van wereldformaat.”  (Pieter de Kruif, wethouder sport)

Nadat de wethouder klaar was met zijn verhaal kwam de burgemeester Jan van Bergen aan het woord. Ik vond het een hele eer dat zelfs de burgemeester erbij aanwezig was. De burgemeester vertelde dat in 1994 de erepenning in het leven is geroepen. In de voorbije 17 jaar hebben er tot vandaag maar 2 een erepenning gekregen, Carl Verheijen en nog iemand (sorry ben zijn naam vergeten). Gisterenavond was het raad van bestuur informeel bij elkaar en hebben zij unaniem gestemd dat ik de erepenning krijg. Vanaf vandaag ben ik er als 3e persoon bijgekomen!Ik was er best door overvallen en had dit niet aan zien komen. Maar ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel trots ben dat ik een erepenning van de gemeente Woudenberg heb gekregen.

Overhandiging erepenning
” Bewonderenswaardig hoe jij dit unieke resultaat behaalt hebt na het ongeluk. Een presentatie van wereldformaat.” “Wij zijn buitengewoon trots dat jij onze inwoonster bent. Met je prestaties zet je niet alleen Nederland, maar ook Woudenberg op de kaart”, aldus Van Bergen. “Met deze erepenning wil de gemeente jou op een passende manier eren.”  (Jan van Bergen, burgemeester)

Na de overhandiging van de erepenning kreeg ik van de wethouder, namens het gemeentebestuur, een mooi ingelijste foto, een waardecheque en een prachtige bos bloemen.

Na afloop heb ik nog wat nagepraat met de burgemeester en wethouder.Vervolgens een interview met een mevrouw van de Woudenbergse krant en een meneer van het AD. Sinds ik Wereldkampioen ben heb ik ineens veel interviews moeten geven! Het was een leuk gesprek. Na afloop vroeg de mevrouw van de Woudenbergse krant of ik in maart jarig was. Ja. Bleek ze astrologe te zijn en had ze het idee dat ik een echte ram was. Haha nou dat klopt dat ik een echte ram ben! Wel bijzonder dat sommige mensen gelijk zien welk sterrenbeeld je hebt.

Gemeente Woudenberg, burgemeester Jan van Bergen en wethouder sport Pieter de Kruif, Frank Knoppers en iedereen die ik vergeten ben, ontzettend bedankt voor deze huldiging! Ik heb genoten en ben erg trots op de erepenning.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s