Eerste wedstrijden WK – donderdag 24 november 2011

Eerste wedstrijd WK

Vanochtend moesten we weer vroeg ons bed uit. Kwart voor zes ging de wekker, half zeven ontbijt, half acht de bus naar de sporthal, negen uur onze eerste wedstrijd.

De eerste wedstrijd was de mix tegen Danien Chan (HKG) en Inge Bakker, mijn dubbelpartner. Ik weet niet waarom, maar het lijkt wel dit WK of alle eerste wedstrijden op de dag niet lopen. De eerste set verloren we met 18-21, tweede wonnen we met 21-11 en derde wonnen we met 21-18. Heel close! Tegenpartij heeft erg slim gespeeld en doorzag ons spel goed.

Om 11.00 uur speelde ik de single tegen Emine Seckin. Deze heb ik gemakkelijk gewonnen. Was voor mij een goede partij om de hoeken te oefenen, zonder dat ik risico’s hoefde te nemen.

Om 13.30 uur speelde ik met Inge de dubbel tegen Sonja Hasler en Karin Suter. Een partij die ik begon met het ideedat we die wel eens zouden kunnen winnen. Helaas werd elke shuttle naar Inge gespeeld (ik had het gewoon koud in het veld). Ze deden het slim om alleen maar op de zwakkere te spelen. Hier en daar probeerde ik een shuttle voor Inge weg te nemen, om haar te ontlasten. Eerste set verloren we nipt met verlenging, 20-22. Tweede set stonden we 15-20 achter, maar kwamen we heel goed terug. Uiteindelijk verloren we wel met verlenging, 21-23. Inge, ik ben trots op je! Het was een hele mooie partij. Jammer, maar wel goed gespeeld.

’s Middags hadden we nog een dubbel tegen de Spaanse dames. Dit was voor ons een gemakkelijke overwinning.

Na het diner ben ik maar naar bed gegaan. Het was een lange vermoeiende dag met mooie partijen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s