Een warm onthaal op Schiphol – 2 december 2011

Gisteren na een voorspoedige vlucht waren we om 7.15 uur al geland op Schiphol. Omdat we zo vroeg waren konden we de Gate nog niet in. Uiteindelijk konden we pas om 8.15 uur de Gate in. In dat uurtje ga je je toch afvragen wie er allemaal op Schiphol zullen staan.

Het zat nog even tegen. Bij de bagagehal kwamen we erachter dat Inge haar sportrolstoel flink beschadigd is in het ruim. Flink is nog zacht uitgedrukt! Haar rolstoel is helemaal kapot. Stangen die zijn gebroken, stof dat beschadigd is, de hele lijn van de stoel is er zelfs uit. Haar stoel heeft gewoon geklemd gezeten.

Toen we de bagagehal uitreden stonden er een stuk of 30 mensen ons op te wachten met toeters en ballonnen. Wat een onthaal! Iedereen stormde op ons af. Naast vrienden, familie en trainers was er ook de voorzitter van Badminton Nederland, Ted van der Meer, en was het bestuur van BC Arcade er ook. Dat was toch wel even een momentje waarop ik emotioneel werd. De ontlading kwam er even uit. Voor deze gouden plak heb ik afgelopen maanden gestreden. Tranen, lachen en frustratie kwamen daar aan te pas, maar toch vooral het plezier. In Guatemala werd ik ook best geleefd. Op Schiphol werd het me allemaal even te veel. Maar echt veel tijd om na te denken was er niet. Voor ik het wist stond ik voor de camera van SBS6 met Hart van Nederland voor een interview. Totaal overdonderd en geen camera ervaring stapte ik het interview in. Volgens mij is het best goed gelukt. De Telegraaf en ook de fotograaf van Badminton Nederland, Arthur van der Velde, waren ook aanwezig voor een officieel moment.

Huldiging gemeentehuis
Ted van der Meer had nog een leuke mededeling. Woensdag, 7 december, word ik om 10.30 uur gehuldigd in het gemeentehuis van Woudenberg.

Na alle felicitaties hebben we nog een kopje koffie gedronken met zijn allen. Daarna afscheid genomen van iedereen. Om vervolgens thuis met familie en vrienden champagne te drinken, taart te eten en gezellig te lunchen! ’s Avonds om half negen maar in bed gaan liggen. Zo moe van alle emoties en de jetlag dat ik mijn ogen niet meer open kon houden. Vanmiddag om 13.00 uur was ik pas weer wakker!

SBS6 – Hart van Nederland
Gisterenavond is er op SBS6 bij Hart van Nederland een stukje over de aankomst op Schiphol geweest, met vooral mezelf als kampioen in de hoofdrol.

Hierbij de link om het interview terug te kijken:
http:// www.hartvannederland.nl/ archief/2011/ late-editie-van-2-december-2011 /
Kijk vanaf 9.10 minuten.

Ilse Van De Burgwal Goud (WS W3) Ilse Van De Burgwal en Inge Bakker Zilver (WD W3) Marcel Smouter Brons (MS WH3) Marcel Smouter Brons (MD W3) Ilse Van De Burgwal en Marcel Smouter Zilver (XD W3)

Ilse Van De Burgwal Goud (WS W3) Ilse Van De Burgwal en Inge Bakker Zilver (WD W3) Marcel Smouter Brons (MS WH3) Marcel Smouter Brons (MD W3) Ilse Van De Burgwal en Marcel Smouter Zilver (XD W3)

Ilse Van De Burgwal Goud (WS W3) Ilse Van De Burgwal en Inge Bakker Zilver (WD W3) Marcel Smouter Brons (MS WH3) Marcel Smouter Brons (MD W3) Ilse Van De Burgwal en Marcel Smouter Zilver (XD W3)

Ilse Van De Burgwal Goud (WS W3) Ilse Van De Burgwal en Inge Bakker Zilver (WD W3) Marcel Smouter Brons (MS WH3) Marcel Smouter Brons (MD W3) Ilse Van De Burgwal en Marcel Smouter Zilver (XD W3)

Ilse Van De Burgwal Goud (WS W3) Ilse Van De Burgwal en Inge Bakker Zilver (WD W3) Marcel Smouter Brons (MS WH3) Marcel Smouter Brons (MD W3) Ilse Van De Burgwal en Marcel Smouter Zilver (XD W3)

p1000062 p1000086 p1000087Ilse Van De Burgwal Goud (WS W3) Ilse Van De Burgwal en Inge Bakker Zilver (WD W3) Marcel Smouter Brons (MS WH3) Marcel Smouter Brons (MD W3) Ilse Van De Burgwal en Marcel Smouter Zilver (XD W3)

Ilse Van De Burgwal Goud (WS W3) Ilse Van De Burgwal en Inge Bakker Zilver (WD W3) Marcel Smouter Brons (MS WH3) Marcel Smouter Brons (MD W3) Ilse Van De Burgwal en Marcel Smouter Zilver (XD W3)
I

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s