20 november 2011

Wat een dag vandaag! Om vijf uur was ik wakker, Marcel en Hans ook. Op onze gegevens stond dat we van 6 tot 8 uur konden ontbijten. Bleek dat het vandaag pas om 8 uur kon! Na het ontbijt zijn we naar de sporthal gegaan. In een grote gare knalgroene bus die te vol zat zijn we naar de sporthal gegaan. Onderweg naar de sporthal veel kunnen zien qua woningen, maar ook qua mensen dat op straat rondloopt. Grote wagens met laadbakken, in die laadbakken zitten gewoon mensen.

De andere kant is wel dat er veel politie en militairen op straat lopen met hele grote geweren. Aan de ene kant een naar idee, maar aan de andere kant ook een veilig gevoel. Tot nu toe voel ik me ook heel veilig hier.

In de sporthal aangekomen bleek het een zaal te zijn met op de begane grond 4 velden en bovenin 2 velden. Het was een soort arena waar wij rollers totaal niet uit de voeten kunnen. Gelukkig kan ik om dit soort situaties goed lachen, misschien scheelt het ook dat we vaker een verre reis maken. Maar anderen konden er wat minder om lachen. Na een tijd bleek dat dit alleen voor de training is en straks (hopelijk morgen) kunnen we naar de juiste sporthal. Ik merk niks van de hoogte qua ademhaling, daar en tegen merk ik het wel enorm aan de shuttles. De shuttles gaan ontzettend snel. Een rustige slag gaat al uit! Dat gaat nog heel spannend worden.

Inmiddels is het half vier en hebben we net gelunched. Nu lekker relaxen en vanavond op tijd naar bed.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s