Verslag 4-4-2013 – Toernooi Turkije – donderdag 4 april 2013

Vandaag hadden we een trainingsdag. De dag begon met een heerlijk ontbijt, om vervolgens tot 12.30 uur van het zonnetje te genieten. Wat vervelend! Daarna even snel geluncht en toen op naar de sporthal. De sporthal is een half uurtje van ons hotel af. In een volgeladen bus met stoelen en mensen gingen we op naar de hal. Je merkt dat iedereen er nu een dagje is en wat bijgeslapen heeft, er werd vooral weer veel gelachen (in ieder geval door mezelf).

De hal ziet er goed uit. Het is een houten vloer, dus erg glad. Mijn rolstoel, waar ik afgelopen nog grote problemen mee had, heeft de reis goed overleeft. De lagers werken nog en er zijn geen rare afwijkingen. Als de vloer erg glad is, slip je met je banden. Om dit op te lossen moet er dus lucht uit de wielen. Na wat getest heb ik denk ik de juiste balans gevonden.

Ik heb met Eyal (Israel) wat ingeslagen en wat oefeningen gedaan om de baan te verkennen. Vooral de dropshots gaan erg goed. Laten we hopen dat dat nog een paar dagen zo blijft :-).

Daarna met Jordy nog een mixpartij gespeeld tegen een paar Fransen. Je hebt Fransen en je hebt Fransen, maar dit waren echt prettig gestoorde Fransen. Dus ik had de tranen over mijn wangen van het lachen en serieus spelen ging niet meer. Daarna ben ik ook maar snel gestopt.

Nu weer terug in het hotel. Zo meteen avondeten en wat relaxen. Het zal wel niet heel laat worden, maar vast weer heel gezellig.

Op naar de wedstrijden van morgen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s