Verslag 3 april – toernooi Turkije – donderdag 4 april 2013

Afgelopen ochtend om 5.20 uur vertrok ons vliegtuig richting Antalya. Schappelijke tijd denk je dan. Niet dus! Om 1.00 uur ’s nachts ging de wekker (na 2 uur slaap). Om 2.00 uur vertrek richting Schiphol nadat mijn koffer te zwaar was, een hoop spullen er nog uit gehaald zijn (en ik een aantal belangrijke dingen vergeten heb terug te stoppen) was ik om 3.00 uur op Schiphol. Na nog even een bakje koffie met aanhang gedaan te hebben waren Annie (coach), Jordy (mixpartner) en ik klaar om door de douane te gaan.

De vliegreis verliep voorspoedig. Tegen 9.30 uur Nederlandse tijd (hier is het een uur later) kwamen we aan in Antalya. Helaas was het transport naar het hotel minder goed geregeld. Het duurde even, maar uiteindelijk was ons transport er en waren we rond 12 uur plaatselijke tijd in ons hotel. Een mooi hotel, maar wel erg gericht op toerisme.

Jammer dat toen we aankwamen de zon niet scheen. Sterker nog, het heeft vandaag veel geregend. Maar het feit dat we in een t-shirtje rond kunnen lopen is wel fijn.

Gelukkig stond er vandaag niks op het programma. We hebben de koffers uitgepakt, lekker geluncht, koffie gedronken en de buurt verkend.  Even een snoertje voor mijn telefoon gekocht. Door alle kofferstress van vannacht ben ik alle snoertjes, camera accessoires zoals batterijen e.d. vergeten. Het wordt dus een weekje met weinig foto’s L.

Vandaag weer een hoop internationale spelers ontmoet, wat altijd weer erg gezellig is.

Morgen worden we om 13.30 uur in de zaal verwacht waar we tot een uur of 17.00 de zaal kunnen verkennen en waar we kunnen inspelen. Vrijdag gaat het dan echt beginnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s