EK 2012 Dortmund – dinsdag 5 juni 2012

Met een dubbel gevoel vertrek ik morgen naar het EK in Dortmund. Donderdag tot en met zondag vinden daar de Europese Kampioenschappen Aangepast Badminton plaats.

Deelname van mij, Inge Bakker en Timo Bakker zijn nog onduidelijk. Zoals de meeste van jullie inmiddels wel weten worden wij eerst donderdag gekeurd. Na de classificatie wordt duidelijk of wij mogen spelen in een rolstoel of dat badminton (internationaal) ophoudt voor ons.

Mijn uitdaging ligt dan ook niet bij het spelen maar bij de keuring. Als ik daarna mag spelen is het wat mij betreft bijzaak, uiteraard gaan we dan natuurlijk wel voor het beste resultaat. Maar trainen voor het EK heb ik niet echt gedaan. Wel ben ik druk bezig geweest om mijn medische gegevens op orde te krijgen, zodat ik goed de classificatie in ga.

Ik kan veel over de classificatie schrijven, maar dat heeft geen zin. We hebben het donderdag niet zelf in de hand, maar hopen maar dat de classifiers een juiste beslissing nemen. Slapeloze nachten heb ik er wel van. De classificatie spookt alleen maar door mijn hoofd.

Nu maar duimen voor een positieve uitslag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s