Update aangepast badminton – zondag 24 februari 2013

De laatste update is al weer even geleden. In de tussentijd is er veel gebeurd en toch ook weer niet.   Qua toernooien is het een rustige periode geweest. Er zijn 2 toernooien (Poona en De Blijklappers) geannuleerd.   Maar de komende maanden staan er weer mooie toernooien op de agenda!

Internationale toernooien
Sinds kort is de internationale kalender van 2013 eindelijk bekend.

Op de internationale kalender van 2013 staan:
–          Turkish International – begin april
–          Spanish International – eind april
–          Thai International – juni
–          WK in Dortund – november

Inge en ik hebben gehoord dat wij naar Thailand mogen om de concurrentie te bekijken, zodat we ons optimaal kunnen voorbereiden op het WK. Ook heb ik besloten om (op eigen kosten) in ieder geval naar het toernooi in Turkije te gaan.

Nationale toernooien 
Ook in Nederland staan er weer wat toernooien op het programma:
–          23 maart is er een toernooi in Delft
–          20-21 april het NK in Beek
–          25 mei Sliedrecht
–          22 juni in Tilburg (bij deze zal ik niet aanwezig zijn i.v.m. het toernooi in Thailand)

Dus mocht je willen komen kijken bij een van de toernooien, dan ben je bij deze van harte uitgenodigd.

Mental coaching 
Tijdens een coachcongres heb ik Joyce van Santen (www.enjoyesc.biz) ontmoet. Na die tijd zijn we een keer een kopje koffie gaan drinken en het klikte erg goed tussen ons. Inmiddels ben ik 2 weken geleden gestart met een mental coach traject bij haar.  Samen gaan we kijken hoe we het plezier in badminton kunnen behouden (als je altijd alles maar wint binnen aangepast badminton haalt dat de uitdaging eruit). Ook kijken we uit voorzorg vast naar het WK. Afgezien van het feit dat de selectie nog niet bekend is. Maar het WK zal absoluut anders worden dan de eerste keer. Toen ging ik er onbevangen heen. Of ik nu 20e of 1e zou worden maakte feitelijk niet uit. Nu wordt er meer van me verwacht. Ook is het in Dortmund, dus ongetwijfeld dat er mensen komen kijken. Dat is voor mij een nieuwe situatie. Ik denk niet dat ik daar tussen mijn oren problemen mee zal hebben, maar uit voorzorg hier vast aan werken is altijd makkelijker.

NK 
Het eerste weekend van februari was er in de topsporthal in Almere het NK voor valide badminton. Ik had de grote eer om één van de prijzen uit te reiken. Dit mocht ik doen aan degene die de herenenkel zou winnen. Was erg vreemd om de prijzen uit te reiken, maar wel erg leuk!

Clinic 
7 februari hebben we bij Stichting Koprol in de Maartenskliniek in Nijmegen een clinic gegeven. Annie, Inge, Timo, Eddy en ik waren van de partij. Er waren zo’n 20 deelnemers aan deze clinic. Na een demonstratie van ons, zijn we met de deelnemers gaan oefenen. Na een goed verzorgde warme maaltijd gingen we nog anderhalf uur partijtjes tegen elkaar spelen. Een zeer geslaagde clinic. We hopen een aantal van de spelers snel eens op een toernooi te zien!    Spreker  Op 8 maart organiseert Wellness Noord een ‘Vrouwen in zaken’ dag ter gelegenheid van de 102e nationale vrouwendag. De opbrengst gaat naar stichting Achterstevoren. Zodat initiatiefnemers Sofie (10) en Emma (8) wensen in vervulling kunnen laten gaan van zieken kinderen. Ik ben gevraagd om die dag als spreker op te treden en een verhaal te vertellen over doelen stellen en tegenslagen.

Vernieuwde website 
Mijn website is inmiddels vernieuwd. De kleuren zijn aangepast. Ook is de site weer helemaal up-to-date met de agenda en resultaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s