Seizoen 2011-2012 ten einde – zondag 24 juni 2012

Gisteren, 23 juni 2012, een toernooi gehad in Rijen. De laatste van het seizoen.

Op een dag werden alle 3 de onderdelen gespeeld. Dit was een lange, vermoeiende dag.

Het laatste toernooi van dit seizoen heb ik mooi afgesloten. 3x goud. In de mix en dubbel was het wel te verwachten, maar de enkel is dit seizoen natuurlijk erg lastig omdat ik bij de heren mee doe. In de finale stond ik tegen Rowan van der Krogt. Ik heb dit seizoen geloof ik pas 2 keer van hem gewonnen.

We hadden natuurlijk al veel partijen gespeel d en waren best vermoeid. Het was niet de mooiste partij (van beide kanten), maar ik heb deze toch gewonnen. Zeker gezien het weinige trainen van het laatste half jaar, is het een goed resultaat.

Seizoen 2011-2012 is hiermee afgesloten. Het was een seizoen met vele hoogte- en dieptepunten.

Het grootste hoogtepunt is toch wel het WK geweest. 1x goud, 2x zilver! Daar ben ik echt enorm trots op. Een ander soort hoogtepunt dat ik zelf niet in de hand heb, was de classificatie waar ik uiteindelijk goed door heen ben gekomen. Het NK en EK is natuurlijk ook een hoogtepunt met beide 3x goud. Speciaal was de finale dubbel partij tegen de Zwitserse dames waar we op het WK van verloren hebben.

Dieptepunt is eigenlijk de classificatie en het EK. Classificatie omdat het gewoon niet te begrijpen is dat dit gebeurd, de 7 maanden tussen het WK en EK waren geen pretje en ook tijdens het EK zat de classificatie in mijn hoofd. Langzaam begint het wat te zakken, maar echt vergeten doe je dit niet.

Verder wil ik nog een aantal mensen bedanken. Zonder hen had ik de hoogtepunten van dit seizoen nooit behaald. Onze bondscoach en alle andere coaches, mijn dubbelparter, mixparter en ex-mixpartner, de diverse verenigingen waar ik train/speel en uiteraard ook Sportschool Julien en mijn sponsor RSL. En uiteraard ook Hans, voor de vele avonden dat hij alleen thuis zat (blijft volgend seizoen natuurlijk ook weer zo) en de vele dagen dat hij als toeschouwer in de sporthal aan het kijken was.

We kijken weer vooruit en proberen maar niet meer achterom te kijken naar de classificaties, al is dat nog lastig genoeg. Op naar seizoen 2012-2013!

Fijne vakantie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s