Korte update EK aangepast badminton – 3x goud – zondag 10 juni 2012

Hierbij een korte update van het EK aangepast badminton, uitgebreid verslag volgt.

Met gemengde gevoelens zijn we vrijdag begonnen aan het EK. Inge en ik hadden ons voorbereid dat we niet door de keuring zouden komen, dat we mochten spelen was dus een verrassing. Totaal niet voorbereid zijn we toch maar gaan spelen. Mijn, en ik weet wel zeker dat het eigenlijk onze is, gedachtes dwaalden tijdens het spel vaak af naar de classificaties. Naar de classificatie van mezelf, maar ook van degene die er niet goed doorheen zijn gekomen. Het was moeilijk om mijn aandacht erbij te houden.

Toch kan ik met trots zeggen, dat ik zelfs met deze (onvoorbereide) omstandigheden 3x goud gewonnen heb! Goud in de single, goud in de dubbel met Inge en goud in de mix met Jordy.

Vandaag met Inge een mooie finale in de damesdubbel gespeeld tegen 2 Zwitserse dames. Op het WK hadden we verloren van ze. Vandaag hebben we 21-9 en 21-11 van de baan hebben gespeeld. Revanche! Mijn services gingen fantastisch en we speelden precies in de open plekken op het veld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s