Beker voor opkomend talent gewonnen bij toernooi in Almere! – maandag 17 mei 2010

Na twee weken wat rustiger aan te hebben getraind, wat overigens best prettig was, was er gisteren een toernooi bij BC Arcade (mijn eigen vereniging). Erg leuk dat het bij je eigen vereniging is. Ik zat zelf ook in de toernooicommissie, dus veel vergaderen, posters maken, programmaboekje e.d. Het was een erg geslaagd toernooi zo voor de eerste keer in Almere.

Na weken van training voor het EK, is een toernooi een prettige graadmeter van ons niveau op dit moment. Het viel niks tegen! Na de kruisfinale tegen Neomi te hebben gespeeld, mocht ik de finale spelen tegen Anneke.

Altijd erg lastig spelen tegen Anneke. Dit keer ging het erg goed. Nog nooit zoveel punten tegen haar gehad. Eerste set met 22-20 verloren en de tweede met 21-17 verloren. Dit geeft erg veel zelfvertrouwen voor het EK komend weekend.

De mix speelde ik met Hans MacDaniel. Ik heb pas één keer eerder met hem gespeeld, waardoor het erg wennen was. Toch zijn we derde geworden. Er zat meer in, maar na een erg korte nacht (ik ben tot twee uur ’s nachts bezig geweest met het programmaboekje maken) was ik dan ook eind van de dag helemaal kapot.
Geheel onverwachts kreeg ik (nieuw in het aangepast badminton) een wisselbeker voor opkomend/aanstormend talent omdat ik pas sinds oktober speel en al zo veel goede resultaten heb geboekt. Ik was best een beetje overdonderd.

Gek is dat, zelf ervaar je het helemaal niet dat het bijzonder is. Ik speel gewoon een sport dat ik leuk vind.

Nog een paar nachten slapen dan is het zover! Dan gaan we eindeijk naar het EK. Ik kan niet wachten tot het zover is.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s