Sponsorcontract met RSL Nederland is getekend! – maandag 25 oktober 2010

Afgelopen vrijdag, 22 oktober 2010, heb ik het sponsorcontract met RSL Nederland getekend!

Met grote trots kan ik mededelen dat ik met RSL Nederland een sponsorcontract heb afgesloten. Afgelopen vrijdag, 22 oktober 2010, heb ik tijdens de Yonex Dutch Open mijn handtekening gezet onder een twee jarig sponsorcontract. RSL Nederland zal mij voorzien van kleding, rackets en rackettassen. Samen met Marcel Smouter ben ik heb boegbeeld voor RSL Nederland als het gaat om aangepast badminton.

Voor meer informatie over RSL kijk op www.sportak.nl.

Ik vind het fantastisch dat RSL Nederland mij wil sponsoren. RSL Nederland bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s