Nieuwsbrief februari 2011 – dinsdag 8 februari 2011

Door drukte rondom het werk en de (na)zorgen van de pittige operatie van onze hond is het er even bij ingeschoten om een nieuwsbrief rond te sturen.

Gevoelsmatig is er de laatste twee maanden niet heel veel gebeurd. Maar na diep graven komt er toch het één en ander boven. Het toernooi in Israel heb ik laten schieten. Een week erna ging mijn zusje trouwen, gezien ik ceremoniemeester was was het toch belangrijk om enigzins fit op de bruiloft te verschijnen. Het Integratoernooi in Duitsland op 4 december is geannuleerd, vanwege de slechte weersomstandigheden.

Maar ook goed nieuws. We zijn ene laatste geworden met validencompetitie. We zijn er trots op dat we geen laatste zijn geworden! We hebben leuke wedstrijden gespeeld, waar we een hoop van geleerd hebben. Het enkelspel leek zo moeilijk dat we dachten dat we volledig ingemaakt zouden worden. Maar hier bewezen we dat we met vechtlust heel ver komen. Bijna tegen elke tegenstander heb ik een driesetter gespeeld in de enkel. Helaas kwam ik in de derde set vaak net te kort en waren mijn armen zo verzuurd dat ik de laatste set niet kon winnen.   De dubbel en mix gaan ook steeds beter. We raken steeds meer op elkaar ingespeeld. Ook zijn we tot de ontdekking gekomen dat voor/achter spelen wel werkt, maar niet optimaal. We zijn nu aan het testen of het rouleersysteem beter werkt. Door deel te nemen aan deze competitie zien we een groot verschil met het aangepast badminton. De kloof is nog groter geworden met andere spelers.

De komende periode staat er een hoop op het programma, zowel nationaal als internationaal. 27 februari is er een aangepast badminton toernooi in Nederhorst den Berg, 12 maart een recreantentoernooi in Arnhem en 20 maart zijn er clubkampioenschappen in Heemskerk. Dit is de vereninging waar Inge en Timo Bakker spelen, teammaatjes van me. Van 24 tot en met 27 maart is de Spanish International in Murcia en 2 tot en 5 juni is de German International in Dortmund. Als je zin hebt om bij een nationaal of internationaal toernooi (als het in de buurt is) te komen kijken, dan ben je van harte uitgenodigd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s