Nederlandse Kampioenschappen aangepast badminton 2011 – zondag 10 april 2011

Afgelopen weekend, 9 en 10 april, vond in sporthal Parijsch de Nederlandse Kampioenschappen aangepast badminton 2011 plaats.

Ik was in alle catergorien eerste geplaatst, maar de vraag is natuurlijk of je dat kunt waarmaken. Ik begon de eerste dag met 10 partijen en de tweede dag drie. Doordat de organisatie flink achter lag op schema heb ik er uiteindelijk op zondag 5 gespeeld.

 

Met de single stonden twee zwaardere wedstrijden gepland op zondag. De één tegen Inge Bakker, de andere tegen Mandy Zupansic. Beide ben singles heb ik ruim gewonnen. Ik heb de tegenstander onder de tien punten kunnen houden!

 

Voor de dubbel stonden er helaas maar twee partijen gepland. Beide hebben Inge en ik met gemak gewonnen.

 

Met de mix zaten we in een poule van 7. Ook hier stonden twee zwaardere partijen gepland. Ook deze hebben Marcel en ik met gemak gewonnen.

 

Kortom, een geslaagd weekend met 3x goud. Jammer dat er voor mij te weinig tegenstand was. Ik weet dat ik dit seizoen enorm gegroeid ben, dit was dan ook goed te zien want de afstand is dit jaar veel groter geworden. De meeste partijen heb ik de tegenstander onder de vijf punten kunnen houden, terwijl ik niet eens voluit hoefde te gaan. Deze goede resultaten heb ik mede te danken aan mijn (fantastische) trainers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s