Ik ben geselecteerd voor het WK! – zondag 19 juni 2011

Annie van Daal maakte gisteren tijdens de clinic op de G-sportdag in Lekkerkerk bekend dat ik officieel geselecteerd ben voor het WK in Guatamala eind november dit jaar!

Toen ze me introduceerde tijdens de clinic en vertelde dat ik geselecteerd ben voor het WK ben ik enigszins verrast de zaal ingereden. Ik had natuurlijk wel een vermoeden dat ik geselecteerd zou worden, ik sta zowel nationaal als internationaal op alle drie de onderdelen eerste. Maar dat het zo verteld zou worden, met zoveel publiek erbij die applaudisseerden dat deed me toch wel heel veel. Het was een echt een traneninslikmoment!

In zon kort tijdsbestek (nog geen twee jaar ben ik bezig) naar het WK, dat voelt als heel bijzonder. Nog meer bijzonder is het dat een nare ervaring ook zoveel moois kan brengen. Want zonder het ongeluk had ik toch nooit in mijn leven gedacht dat ik ooit op een WK zou gaan spelen. Eigenlijk kan ik niet verwoorden hoeveel dit voor me betekend en hoe bijzonder ik het vind. Ik ben Badminton Nederland, en in het bijzonder Annie van Daal dan ook erg dankbaar dat ik geselecteerd ben.

Er gaat nu een periode van rust komen, waarin ik goed kan nadenken hoe ik mijn trainingen tot het WK ga invullen. Vanaf begin september zal er een leuke periode aankomen waar ik nu al veel zin in heb!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s