German Open International 3 t/m 5 juni 2011 – zondag 5 juni 2011

Donderdagochtend zijn we met een groep van 15 deelnemers vertrokken naar Dortmund voor de German Internation Open.

Dondag stond in het teken van het verkennen van de zaal en voor sommige ook de keuring. De keuring nam wat tijd in beslag, waardoor we pas om half acht ’s avonds klaar waren. In ieder geval is het duidelijk geworden dat de zaal ontzettend warm is. Ik kwam zelf weer een hoop bekenden tegen, dus het was gelijk weer gezellig.

 

Vrijdag 3 juni was de offficiele start van de German Open. Het deelenemersveld was erg groot. Frankrijk, Engeland, Schotland, Rusland, Israel, Japan, Macau, Vietnam, China, Guatemala zijn onder andere landen dat aanwezig waren.

 

Vrijdag zijn we gestart met de mix, later op de dag de single. Zaterdag de single en double. Zondag de finales.

Voor mij was het niet erg spannend. Ik heb de tegenstander in elke partij onder de tien punten kunnen houden. Hieruit heb ik kunnen opmaken dat ik nog meer gegroeid ben afgelopen jaar. Uiteindelijk heb ik drie keer goud gewonnen en gaan we met het Nederlandse team met 10 a 12 medailles naar huis.

 

Ik kijk terug naar een mooi toernooi, maar vooral ook met ontzettend veel gezelligheid.

 

Ik zit op dit moment nog steeds in Duitsland, dus ik kan het verhaal niet te lang maken. Maar deze week zal een langer verslag volgen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s