Demonstratie aangepast badminton tijdens sportevenement ‘365 dagen Sport Compass’ – zaterdag 6 november 2010

Demonstratie aangepast badminton tijdens sportevenement ‘365 dagen Sport Compass’

 

Zaterdagmiddag, 6 november, vond er in de sporthal op het Erasmus Campus Woudestein in Rotterdam het sportevenement ‘365 dagen Sport Compass’ plaats.Sport Compass wil sporten voor alle mensen met een fysieke beperking mogelijk maken. Tijdens dit sportevenement gaat het niet om beperkingen, maar om uitdagingen. Veel mensen hebben een handicap, maar de vraag is hoe je dat positief kunt inzetten! Lichamelijk gehandicapten hebben vandaag mee kunnen doen aan verschillende sporten, maar ook niet gehandicapten konden deelnemen. Door deel te nemen aan verschillende sporten konden de deelnemers kijken welke sport het beste bij hen past.

 

Ik was via via benaderd en gevraagd om tijdens dit sportevenement een demonstratie aangepast badminton te geven samen. Samen met Guus Maassen, Eddy Boerman, Inge Bakker en Timo Bakker hebben we de demonstratie gegeven. Naast de demonstratie hebben deelnemers van de sportdag de gelegenheid gehad om een shuttletje mee te slaan en kennis te maken met deze sport.

Het deelnemersveld varieerde van (potentiële) sporters, waarvan sommige veel gevoel voor badminton hadden, tot ouders van deelnemende kinderen.

 

Ook deze dag was weer een groot succes! Wilt je op jouw vereniging of tijdens een sportevenement ook een demonstratie aangepast badminton? Neem dan gerust contact met me op of met Badminton Nederland.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s